Kirjoitukset avainsanalla brunssi

Arvasin, että kannattaa kirjoittaa viikonloppuruoista jo eilen illalla, koska Mayday Cafen sunnuntaibrunssi ansaitsee ihan oman tekstinsä.
Ja kuulkaas: Mitä. Minä. Sanoin. Sunnuntaista todellakin tuli Sunnuntai isolla ässällä kun sen sai aloitella ihanalla ja supermonipuolisella brunssilla ihan tässä kotikulmilla.

 

Ravintolapäiväideasta alkanut Mayday Cafe järjestettiin nyt jo neljättä (?) kertaa? Enkä ihmettele, suosio näytti tänäänkin olevan suuri.
Ja miksei olisi, olihan tarjolla mahtavia herkkuja ihan kaikille. Jos brunssilla on muistettu lihansyöjiä, sekasyöjiä, kasvissyöjiä, vegaaneja, gluteenitonta ruokavaliota noudattavia.. siis KAIKKIA, sinne voi mennä isommallakin porukalla. Ja kun tarjolla on vain joitakin mainitakseni

-valkosipulileipää
-siemennäkkäriä
-tabboulehia, salaatteja, leikkeleitä
-marinoituja papuja
-mysliä ja jugupöytä
-kesäkurpitsakakkua
-hummusta, tahnoja, chutney-valikoima, levitevalikoima
-grilliherkkuja (siis hirveästi!)
-vohveleita
-kahvia, teetä, kaakaota, mehua...

 

voitte kuvitella, ettei kukaan lähde pois nälkäisenä. Ja tuossa tosiaan on vain osa loppumattomasta listasta! Minunhan piti listata omat suosikkini, mutta lista ei näyttänyt loppuvan ollenkaan..

Brunssin jälkeen onkin lähinnä makailtu torkkupeiton alla kirjan kanssa. Hieman jäin kyllä vielä hymyilemään sitäkin, että kun ruoka on ihanaa, me jäyhät kantahämäläisetkin istumme samoissa pöydissä tuntemattomien kanssa nauraen, ruokaa kehuen ja tunnelmasta nauttien. Voi kunpa tätä olisi useammin!

Vinkkinä siis ensi vuodelle: Mayday Cafe elokuussa. Kannattaa tulla kauempaakin! :)

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kiitos kun kävit! Ja kyllä, pop-up Mayday Cafe oli nyt neljännen kerran. Elokuussa 2012 ja 2013 olivat edelliset brunssit ja 2014 oli soppabuffetti. Tämä on työlästä mutta kivaa. Tällaiset ihanat palautteet kannustavat ja antavat meille lisää virtaa. ❤ Mayday Cafen tiimi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat