Kirjoitukset avainsanalla taikapannari

Nykymaailma on IHANA, koska kaikki reseptivillitykset leviävät nopeasti merten ja mantereiden yli. Niin teki myös taikapannarin eli Magic Custard Caken resepti.

Testasin taikapannaria eilen illalla ja kyllä, siihen ihan oikeasti tulee niitä kerroksia! Taikapannarin tekeminen kestää ehkä kolme kertaa niin kauan kuin normipannarin, mutta kannattaahan sitä kokeilla. En ole kuitenkaan nyt Ihan Varma oliko se kuitenkaan sitten ihan niin paljoa normipannaria parempaa? Sitä paitsi kaiken vaivannäön jälkeen taikapannari hävisi kymmenvuotiaiden toimesta parissa minuutissa, siksikin jäi hieman sellainen maku että mitähän tässä nyt tapahtui..

Rakastan normipannarin vähän rapeita reunoja ja sitä suolaista makua, tämä oli enemmän sellainen leivosmainen herkku. Normipannaria tulee mieluiten syödä mummolan keittiössä, se on paistettu siinä samassa ruskeassa astiassa kuin viimeiset ainakin 35 vuotta ja siinä on juuri oikea määrä suolaa. Ja sen kanssa syödään mansikkahilloa, mieluiten mummon tekemää.

 

Noh, testaa niin tiedät. Ja muistathan ne valkuaisvaahdon kikat: huoneenlämpöiset, mahdollisimman tuoreet munat, puhtaat ja kuivat vatkaimet ja puhdas ja kuiva kippo. Ja vaahto on valmista kun siihen voi piirrellä pintaan.

 

Taikapannarin ohje löytyy esimerkiksi Soppa365:stä. Eli tästä. http://www.soppa365.fi/resepti/71893/taikapannari/

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat