Kirjoitukset avainsanalla gnocchit

Tässä yksi päivä oli aika testata raparpekoneita ja savustettuja perunoita, noita ihmisiä villitseviä somehittejä. En kyllä oikein tiedä, onko avokadopastan ja pataleivän jälkeen syntynyt mitään oikeasti hyviä somereseptihittejä..?

Raparpekoni: ihan jees. Se raparperi "hilloutuu" jännästi peksun sisään ja on ihan hyvä kombo kirpeytensä kanssa. Se pekoni.. noh, se maistuu pekonilta. Mutta enivei, voisin nähdä tätä uudelleenkin lautasella. Silloin sillä pitäisi olla kyllä joku lohi tms vielä. nyt seurana oli salaattia ja noita savustettuja perunoita (ja niissäkin on peksua!) joten ihan kuin jotain olisi jäänyt puuttumaan.
Ruokaseurana ollut sisko totesi "niin mut mitä me sit niinku oikeasti syödään?"

 

Savustetut perunat: Mitähän näistä sanoisin? Kiva idea, ihana tuoksu keittiössä siitä savustuspussista ja ihan jees yhdistelmä. Mutta kun eihän Mikään voi voittaa uusia perunoita, tilliä ja voikökköä, joten näistä tuli hieman sellainen pyöränuudelleenkeksimisfiilis.. Tai sitten mun pekonivierastus vaan teki sen. Tai sitten odotan kaikista resepteistä uutta avokadopastaa enkä osaa suhtautua näihin "ihan ok"-kokeiluihin.

Gnocchit on vielä kokeilematta, vielä mietin mitä niiden kanssa söisin.. Pelkät gnocchit tuntuu hieman kuivalta eikä kermakastike oikein houkuta, kellään mitään ideoita?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikähän siinä on, että reissun jälkeen tekee aina mieli jotain hyvin kevyttä ruokaa? Tai no, mikähän siinä olisi, olisikohan se tosiaan kevyt reissuelämä kuohuviineineen ja parin kolmen ruokalajin illallisineen..?

Koska matkalaukkuni seikkaili reissun jälkeen 1,5 vuorokautta pitkin Eurooppaa, saatoin käyttää kaiken pyykinpesulta vapautuvan ajan seuraavien päivien ruokien suunnitteluun. Aivan oikein, käytän merkittävän osan lomastani ruoka-asioiden parissa..

No, wedge of iceberg on ollut listalla pitkään. Sitähän voi ilmeisesti syödä myös pekonin kanssa, mutta koska lähipäivien listalla on tulossa vielä raparpekonia sekä savustettuja perunoita, tulin siihen tulokseen ettei kolmas peksuruoka enää maistu samalla listalla. Eli siis perinteisin menoin jäävuorisalaattilohko ja lämminsavulohiviipale yhteen, päälle kevytkermaviilistä ja tillistä sekoiteltu kastike. Päälle mustapippuria, mukaan kylmä zerokokis ja sitten parvekkeelle miettimään kuinka ihanaa onkaan olla kotona.

Koska kävin kaupassa leivänpaistoaikaan, nappasin mukaan myös ihan tuoretta, rapeakuorista ruisleipää. Levitin siihen päälle voita. Ihminenhän tarvitsee rasvoja. Myös reissuelämän jälkeen.

Joku päivä testaan gnoccheja, nam! Ensin vain pitää selvitä lapsen spaghetti bolognese-painostuksesta..

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat