Kirjoitukset avainsanalla spaghetti bolognese

Mikähän siinä on, että reissun jälkeen tekee aina mieli jotain hyvin kevyttä ruokaa? Tai no, mikähän siinä olisi, olisikohan se tosiaan kevyt reissuelämä kuohuviineineen ja parin kolmen ruokalajin illallisineen..?

Koska matkalaukkuni seikkaili reissun jälkeen 1,5 vuorokautta pitkin Eurooppaa, saatoin käyttää kaiken pyykinpesulta vapautuvan ajan seuraavien päivien ruokien suunnitteluun. Aivan oikein, käytän merkittävän osan lomastani ruoka-asioiden parissa..

No, wedge of iceberg on ollut listalla pitkään. Sitähän voi ilmeisesti syödä myös pekonin kanssa, mutta koska lähipäivien listalla on tulossa vielä raparpekonia sekä savustettuja perunoita, tulin siihen tulokseen ettei kolmas peksuruoka enää maistu samalla listalla. Eli siis perinteisin menoin jäävuorisalaattilohko ja lämminsavulohiviipale yhteen, päälle kevytkermaviilistä ja tillistä sekoiteltu kastike. Päälle mustapippuria, mukaan kylmä zerokokis ja sitten parvekkeelle miettimään kuinka ihanaa onkaan olla kotona.

Koska kävin kaupassa leivänpaistoaikaan, nappasin mukaan myös ihan tuoretta, rapeakuorista ruisleipää. Levitin siihen päälle voita. Ihminenhän tarvitsee rasvoja. Myös reissuelämän jälkeen.

Joku päivä testaan gnoccheja, nam! Ensin vain pitää selvitä lapsen spaghetti bolognese-painostuksesta..

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat