Kirjoitukset avainsanalla Emma Chase

Viime viikko meni aika pitkälti ruoan parissa, käytetään tämä viikko kirjoihin.
Olin mooonta päivää mökillä, ja mökki-ihanuuteenhan kuuluu se ylellisyys, että saa lojua kirjan kanssa päivät pitkät.
(Joka on hyvä juttu, koska joku korvaushan siitä ulkovessatouhusta on saatava?!)

Ensimmäiseni oli ihan totaalista huttua, mutta joskus sitä vain kaipaa huttua. Ja sitä paitsi sukupolvet ennen meitä on lukeneet Danielle Steeliä tähän tarpeeseen, meidän ikäiset saa Daniellet höystettynä pienillä rivouksilla.. ;)

Torjuttu on Emma Chasen Taklattu- kirjan jatko-osa. Se kertoo Katesta (tuo itsenäinen, älykäs, menestynyt, ahkera, hyväsydäminen ja huumorintajuinen rivo kaunottaremme) ja Drewistä (itsenäinen, älykäs, menestynyt, naistenmies jonka Kate kesyttää) ja heidän välisestä draamailustaan höystettynä seksikohtauksilla.

Lukekaa ihmeessä ensin tuo Taklattu niin tiedätte mistä on kyse. Älkää mainitko tätä jos osallistutte kirjaillallisille, joilla keskustellaan Pulitzer-palkituista, etenkään jos haluatte antaa itsestänne sivistyneen vaikutelman.
Ottakaa tämä mökkireissulle mukaan ja lukekaa lojuen jossain rantatuolissa kuohuviinilasin kanssa, mielellään niin että joku mieskomistus lämmittää saunaa samalla.

Satunnainen lainaus:

"Hipsin keittiöön ylpeänä itsestäni. Astuessani kylmälle lattialle tunnen, kuinka sääreni ja käsivarteni menevät kananlihalle. Minua janottaa ihan oikeasti, joten otan kaapista lasin ja lasken siihen kylmää vettä. Juon tiskialtaan edessä pitkän kulauksen ja suljen silmäni raikkaan veden huuhdellessa kuivaa kurkkuani. Pari tippaa valuu leukaani pitkin kaulalle ja rinnalle.
Yhtäkkiä tunnen kovan rintakehän painautuvan selkääni vasten. Kiljaisen, lasi putoaa tiskialtaaseen ja rikkoutuu säpäleiksi.
En tiedä, kuinka Drew on päässyt vapaaksi, mutta käsiraudat riippuvat hänen ranteistaan. Vahvat kädet vetävät minua taaksepäin, pitelevät otteessaan. Värähdän, kun viettelevät, kuuma hengitys hipaisee korvaani."

Mitä kuvailua! Mitä adjektiivien ilotuliltusta! Kylmä lattia, kylmä, raikas vesi, kuiva kurkku, kova rintakehä, vahvat kädet, viettelevä hengitys..

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat