Kirjoitukset avainsanalla Sadie Jones

Kotiinpaluu oli sellainen kirja, josta olin tosi innostunut siinä lukuvaiheessa mutta josta jäi sitten sellainen hieman surullinen ja hyväksikäytetty olo jälkeenpäin. (Tämä sisältää lieviä juonipaljastuksia, joten älä sitten pety jos tiedät kaiken etukäteen.)
 

Kotiinpaluussa oli taitavasti rakennetut hahmot, paljon sellaista joka sai miettimään rakastaako vai vihaako tätä ihmistä (paitsi Dicky Carmichaelissa ei ollut mitään rakastettavaa) mutta silti.. Ärsyttävää epäonnea kaikkien kohdalla, höh.

No, lukekaa silti jos ette masennu helposti tai jos pidätte siitä sellaisesta "miksi hänestä tuli tuollainen"-vatvomisesta.
Tai jos haluatte miettiä ihmisten hyvyyttä tai pahuutta.

Itse pidän selkeydestä ja siksi annan tälle arvosanaksi seiskapuolikkaan.

 

Pidän siitä, että edes joku voisi olla onnellinen 355 sivun aikana. Ja sitä paitsi mitä ihmeen antiikin Kreikan ja klassikkokirjallisuuden viittauksia siinä on, jos joku harrastaa vimmaista seksiä äitipuolensa kanssa.

Sopii ehkä syksyyn ja punaviinikauteen, valoisiin kesäöihin tämä oli liian synkkä.

 

Satunnainen lainaus: "Kukaan ei ollut tullut häntä vastaan. Hän seisoi jonossa neljäntenä ja katseli miten edessä olevat miehet ottivat tavaransa ja allekirjoittivat paperit ja kävelivät ulos, ja he kaikki tekivät sen täsmälleen samalla tavalla, ikään kuin niin pitkän odotuksen jälkeen olisi mahdotonta päättää itse miten tämä tehdään. Heistä kaikista tuli sama mies."

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat