Kirjoitukset avainsanalla kunnostusprojekti

..ja lauantainen pinnatuolin kunnostusprojekti kuuluu ehdottomasti noihin jälkimmäisiin.

Eräässä kaatopaikkakuormassa oli neljä valkoista pinnatuolia suoraan 60-luvulta. Aloin välittömästi himoita niitä, ja siinä vaiheessahan unohtui täysin etten ehkä ole ihan puuseppätasoinen entisöijä.. Noh, reippaalla asenteella ensimmäinen tuoli matkaan ja Kodin Terraan maaliostoksille. Ja siis pesuaineostoksille. Ja sutiostoks.. noh, tajuatte varmaan kuvion?

Minua kiehtoisi kovasti sellaiset kunnostustyöt joissa ei tarvitsisi tehdä ollenkaan niitä alkutöitä. Tiedättehän, voisi heti vain suorittaa asiaa?
Nyt kuitenkin reippaasti hioin vanhaa maalia pois ja pesin sen jälkeen maalipesulla. Se olikin kätevä aine, ei tarvinnut odotella kuivumista.

Eilen pääsin hiomaan ötökät pois edellisillan maalikerroksesta (ai miten niin ei kannata maalata illalla ulkona?) ja sen jälkeen maalaamaan seuraavan kerroksen päälle.

Tänään pääsen tarkistamaan kuivuneen lopputuloksen ja loppuviikosta pääsen jo istumaan vastamaalatulle tuolille.

Olipas kiva projekti! Tai ainakin tässä vaiheessa tuntuu siltä, nyt kun sitä lopullista tulosta ei vielä ole tarkistettu. Maalausapulaiseni (jonka tehtävä oli kuulemma tarkistaa työn jälki?) totesi eilen illalla "Mä olen tyytyväinen jos sä olet."

Hmm. No mutta mä olen! Ja sitä paitsi tämä oli aivan erinomainen projekti viimeiselle lomaviikonlopulle.

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat