Kirjoitukset avainsanalla hurahdus

Minähän kuulun siihen ihmisryhmään, joka hymähtelee ihmisten terveysruokahurahduksille ja ihmedieeteille. Ei, suklaalla ja punaviinillä ei laihdu, ajattelin tässä eräänäkin päivänä kassajonossa lehtien otsikoita lukiessani.
Nyt olen kuitenkin itsekin hurahtanut ja kerron tästä kaikille jotka jaksavat vähänkin (eli yleensä eivät jaksa) kuunnella.

Kollega söi lounasjugun kanssa jotain kummallista pellavansiemenhöttöä. Hymähtelin ensin, mutta sitten luin pussin sisältömerkintöjä ja tsadaa, laukkasin itsekin kauppaan. Kävi nimittäin niin, että tästä Lidukan pellavansiemensekoituksesta saa rautaa, sinkkiä ja magnesiumia! Sinkkiä syön purkista, magnesium- ahdistusta poden tasaisin väliajoin ja raudanpuute on kohdallani ilmeisesti ihan tosiasiallinen riski, olenhan hyvin laiska lihansyöjä joka luovuttaa verta tasaisin väliajoin. Lisäksi unohdan olla rautatietoinen muutenkin kuin lihan suhteen. LIsäksi tästä saa proteiinia! Ja kuituja!

No, nyt olen syönyt tätä jo kolme päivää iltajugun kanssa. Heti ensimmäisen päivän jälkeen joku kysyi töissä että miten näytänkin niin hehkeältä! Herranen aika, tämähän on selvä merkki! Aloin kiljua hänelle tästä pellavansiemensekoituksesta, että sehän se varmaan on!

 

Että siinäs näette, kun vaan uskoo tarpeeksi näihin hömpötyksiinkin niin tulee ainakin henkisesti hyvä olo!

Kuunnellaan tänään Coldplayta, on jotenkin Fix you-ikävä.

 

"Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth"

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat