Kirjoitukset avainsanalla kasvispiirakka

Vaarillani on ihana kasvihuone ja puutarha, joka tuottaa joka vuosi suuren ja ehtymättömän sadon jälkipolvienkin

 

nautittavaksi. Näin jossain Instagramin uumenissa kuvan tuollaisesta kierretystä kasvispiirakasta ja päätin kokeilla.

Sehän olikin tosi toimiva juttu! Mielestäni kesäkurpitsa jää kasvispiiraissa helposti jotenkin "klähmäksi", mutta tässä ne juustohöylällä höylätyt siivut olivat riittävän ohuita. Tuohon on laitettu myös keltaista kurpitsaa ja jotain tuntemattomampaa salaattikurpitsaa. (Tässä sen näkee, että vaari työntelee minulle kasviksia käteen ja minä kiittelen vaikken välttämättä tiedä mitä ne on..)

Lisäksi siinä on punasipulia ja tomaattia ja liiallisen terveellisyyden välttämiseksi myös oikein reipas pala Aura-juustoa.

Juustoraastetta en hirveästi raaskinut laittaa päälle (vaikka piirakoihin se mielestäni kuuluukin). Kuva on kuitenkin ennen munamaitoa ja juustoraastetta otettu, näkeehän siinä ne kierrokset parhaiten.

Nam! Onneksi sitä on vielä..

Toinen juttu johon kesäkurpitsasaalistani jalostin oli kesäkurpitsakiekot. Voisihan niistä varmaan veneitäkin tehdä, mutta minä tein kiekkoja. Itketin kiekkoja hetken, laitoin pekoni-kantarelli-Aura-sekoituksen päälle ja sitten vielä hieman juustoraastetta. Uuniin hetkeksi jotta juusto sulaa ja sitten lautaselle. Hyvää oli!

Nyt alkaa vanhat ja uudet ideat ehtyä, kellään mitään uutta ehdotusta?

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat