Kirjoitukset avainsanalla henkilöllisyystodistus

Juhlin tällä viikolla syntymäpäiviäni  ja sehän on edelleen, tässäkin iässä, ihan mielettömän kiva päivä! Syntymäpäivän odottaminenkin on kuin joulua odottaisi!
Olen kyllä kuullut hieman soraääniä, että yleensä kuulemma AIKUISET ei enää niinkään odottele syntymäpäiviään montaa kuukautta.. Noh, kuulkaas ilonpilaajat, minä odotan!

Tänä vuonna tyttäreni sai suunnitella bileohjelman ja päivästä tulikin ihan huippu! Se sisälsi hirveästi onnitteluja (onpa Facebook kätevä väline tässäkin!), töiden jälkeen thaimaalaista ruokaa ja sen jälkeen leffaillan (Lemmikkien salainen elämä) suuren karkkipussin ja siskoni kanssa. Ja tietenkin myös pieni partyplanner oli mukana.

Mikä parasta, Alkon myyjä kysyi paperit kun kävin ostamassa itselleni kuohuviinipiccolon edellisenä iltana. Lahja, siis todellakin lahja! (Sisareni kyllä arvioi myyjän pyytäneen minulta nenäliinaa tai muuta vastaavaa paperia, hmph.)

Oma lahja on vielä ostamatta, mutta sen valitsemiseen tulee käyttää paljon aikaa. Oma syntymäpäivälahja ei saa olla mikään sellainen asia, joka pitäisi muutenkin ostaa.
Voih näitä rajattomia mahdollisuuksia! Tai no, ok. Onhan tässä kai hieman näitä käytännön rajaamia vaihtoehtoja, en ole nimittäin vieläkään voittanut lotossa vaikka juuri maanantaina päätin lotota.

Tänään aamulla meinasin ajaa peurakolarin neljän peuran kanssa ja työpäivä oli kiireinen ja stressaava, mutta nyt on jo ilta ja perjantai ja tämähän voidaan vielä laskea syntymäpäiväviikonlopuksi, eikö?

Hyvää viikonloppua tyypit!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat