Kirjoitukset avainsanalla nyhtökaura

Voin vihdoin postata ruokahaastekuvat tännekin nyt kun annokset on tehty ja postattu. Jee!

Ruokahaasteessa kisaajat saivat neljä annostehtävää ja ainekset niihin. Ohjeena oli tehdä neljä annosta, yksi jokaisen järjestäjätahon aineksista sekä yksi, jossa on kaikkia aineita. Sitten annokset piti postata Instagramiin tietyillä hashtageilla.

Olipa jännää. Kuvausoppia haimme Hellapoliisin keittiöltä Helsingistä (mitäpä me maalaiset emme tekisi päästäksemme pääkaupunkiin?) ja nyt on sitten vielä hetki aikaa postailla kuvia. Oli kyllä ihan järkyttävää kuvata niitä annoksia. Edelleen tuntuu, että jokainen mun ruokakuva ennen ja jälkeen tämän kisan on ollut parempi kuin yksikään kisakuvista.. Jotenkin tuli jännitys .
No, hyvä ainakin nyt tietää ettei musta olisi tullut olympiaurheilijaa näillä hermoilla. (En tässä mainitse mahdollisesti puuttuvia urheilulahjoja.)

Omat annokseni olivat silmusalaattiramen, nyhtökaurakäristys, falafel-pitat ja meze-lautanen kaikista aineksista.

Olipas jännää kokkailla valmiiksi saaduista aineksista! Lisäksi ainekset olivat ihan huikeita, nam! Kokeilkaa muuten tuota silmusalaattia, sitä voi näköjään syödä kaiken kanssa. Nam!

Kommentit (2)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016
1/2 | 

Edelleen herahtaa vesi kielelle tosta pitasta! Pakko saada! Teitkö falafelit itse vai oliko valmiita. Ja toi silmusalaatti on munkin lempparia ja yks loota riittää yllättävän pitkään. ❤️❤️

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
2/2 | 

Falafelit oli nyt valmiina, mutta yleensä teen sellaisella ohjeella johon tulee tahinia ja kikherneitä. Mulla ei vaan oikein ole sellaista blenderiä joka pystyisi noihin kikherneisiin, en saa niistä sellaista kauniin tasaista tahnaa. Höh. No mutta hyviä ne on. Silmusalaatti oli ihan superylläri, oon keksinyt sille jo vaikka mitä käyttöä! Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat