Kirjoitukset avainsanalla metime

Miten onnellinen saakaan olla kun viikonlopun yksinäisyys on ollut ihan itse valittua ja se sama viikonloppu on sisältänyt hiiiirveästi sosiaalistakin elämää!
Perjantai, hyvin kiireinen perjantai, kääntyi viikonlopuksi illalla, kun keräännyimme kovaäänisellä naisporukalla yhteisen ystävän luokse syömään. Yhdeksän jälkeen jo alkoi tuntua siltä, että viereisessä asunnossa asuva naapuri hankkii kohta isäntäväelle häädön.. Mutta kun on niin kovin paljon asiaa! Kaikilla! Samaan aikaan! Miten ihanaa onkaan mennä kylään kun pöydät on kauniisti katettu, ruoka on hyvää ja seura jopa vielä parempaa. Ja kuinka ihanaa onkaan hiipiä ajoissa nukkumaan..voi minua iltaunista!

Lauantaiaamuna pääsin juoksulenkille (lue edellisen kappaleen viimeinen lause!) ja söin sen jälkeen rauhallisen aamupalan. Lauantaiaamupäivä jatkui kukkasipuliostoksilla mummon kanssa (tietääkö kaikki, että ne laitetaan maahan syksyllä? Minä en tiennyt), thaikkuaterialla veljeni ja Herra Hankalan  kanssa ja sen jälkeen ihanalla leffahetkellä ja me-timella (ison) irtokarkkipussin ja Bridget Jonesin kanssa.

Leffasta ehdin vielä vähän ulkoilemaan, sytytin takkaan tulen, tuijottelin tulta kuohuviinilasillisen ja Yle Areenan kanssa, pääsin iltasaunaan ja nukuin 10 tuntia.

Tänään aamulla sain valitettavasti kuulla vaarin joutuneen yöllä sairaalaan ja hain hänet sieltä kotiin aamupäivällä. Onneksi potilas pääsi jo kotiin ja asiat on taas reilassa. Pieni pelästyksen häivytin mäkijuoksulla ja äsken kehittelin bataattipiirakan iltapalaksi. Kehittelyn päämotivaatio oli jämät ja hirveä nälkä.

Tästähän tuli oikea viikonloppuraportti! No, kyllä kai näin kivan viikonlopun voi näin tarkkaan raportoidakin. Perhejuttuja, kaverijuttuja, omaa aikaa ja hyvä leffa.

Nyt sytytin kynttilät, tuijottelen jotain sekavaa saksalaista dekkaria (se ei varmaan olisi sekava jos siihen keskittyisi) ja kohta keskityn Black Keysin keikkaan Teemalta. Eli siis tallennan sen koska en jaksa valvoa sen alkamiseen asti.

 

Hei hyvää tulevaa viikkoa! <3

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat