Kirjoitukset avainsanalla älä eksy

Menin eilen kahvakuulatunnille johon ei saapunut ketään muuta. Siis edes ohjaajaa. Koska on syysloma.
Tästä turhautuneena lähdin sitten metsäjuoksulenkille, joka päättyikin näppärästi itkuiseen puheluun, puhelimesta loppuneeseen akkuun ja eksyneen metsäjuoksijan karhupelkoon. Hyvä sporttipäivä eilen, eikö?!

Tästä hypoteettisesta karhukohtaamisesta (no joku siellä pimeässä metsässä rasahteli!) pelästyneenä kaipasin jotain terapeuttista eli pullataikinaa. Leipojat.fissä oli ihana kanelikranssiohje ja sehän siitä terapiasta sitten tuli. Tein ihan tavallisen pullataikinan puolikkaana ja silti koko uuni oli kranssia täynnä, eli tehkää pieni annos jos haluatte kranssista kauniin ja pienen. (Siihen on syynsä miksi tuossa kuvassa näkyy vain vähän pullaa..)

Alkuperäinen resepti täällä http://www.leipojat.fi/kanelikranssi/ ja tuo fariinisokeritäyte oli siis ihan mielettömän hyvää! Ja kuka voisi vastustaa reseptiä, jossa käsketään levittämään "reilu kerros voita" ja "runsaasti sokeria". Ei piiperrystä!

Nyt menen päiväunille! Etäpäivät ja liukuva työaika on mainio juttu, mutta tämä kuudeltaherääjä on aloittanut työt tänään puoli seitsemän jälkeen ja meinaa nyt nukahtaa pystyyn. Hymyileviä päiväunia sinnekin! :)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat