Kirjoitukset avainsanalla Finnhits

Käytän tuota samaa kuvaa nyt toisen kerran, koska varsinaisesta tyttöjen illasta ei tullut otettua kuvia. Olimme tässä taannoin, muutama viikko sitten 10-vuotiaani kanssa hömpsöttelyretkellä.

Suunnittelimme tyttöjen iltaa yhdessä ja pitkään, mietimme mitä laitamme päälle ja mihin menemme syömään. Sitten kun se odotettu päivä tuli, menimme ravintolaan syömään (ravintolan valinnan hoiti mini ja valintaperusteena oli se, että eräästä paikallisesta ravintolasta saa annoksen nimeltä Angry Birds-kori) ja ravintolasta lähdimme valkosuklaapannacotta-jälkkärin jälkeen teatteriin.

Siellä katselimme Finnhitsin ja nautiskelimme teatteritunnelmasta.

Oli ihana ilta! Me käydään kyllä paljon leffassa ja välillä syömässäkin, mutta tällaiset illat kun oikein pukeudutaan ja syödään ja nautiskellaan on olleet tosi harvassa, tai siis ei vissiin ikinä ennen kokeiltuja? Koska tämä tyttöjen iltamme oli torstaina ja koska ilta venyi kymmeneen asti, perjantai-ilta kuluikin kotona leffan ääressä loikoillen.

Lapseni on muuten perinyt äidiltään nautiskelun taidon. Kun kyselin jaksetaanko syödä jälkkäriä, hän vastasi että "No tätä ruokaa mä en jaksa syödä loppuun mutta pannacottaa muhun mahtuu aina."

Äidin pieni. <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat