Tässä tulee nyt roppakaupalla vinkkejä maapähkinävoipurkin tuhoamiseen!
 

En ole itse mikään banaanien ystävä, SIIS YHTÄÄN, mutta koripalloileva pieni silmäteräni on vakuuttunut niiden hyvistä välipalaominaisuuksista ja siksi niitä meillekin ostetaan. Banaaniletut on kuitenkin tosi hyviä ja mikä parasta, älyttömän helppoja tehdä.
Niiden kanssa voit syödä vaikka rahkaa, vaahterasiirappia tai ihan vain hilloa, mutta maapähkinävoin ja banaanin yhdistelmä on jotenkin herkullinen..
Banaaniletut sopivat monenlaiseen ruokavalioon, koska näissähän ei siis tosiaan ole vehnää, maitotuotteita tai sokeriakaan.

Kymmeneen pieneen banaanilettuun tarvitset

2 munaa
1 banaanin
1 tl leivinjauhetta
voita paistamiseen

Muussaa banaani soseeksi, riko mukaan kaksi kananmunaa. Sekoita hyvin ja lisää leivinjauhe.

Nyt saavutaan sitten koulukuntaeroihin: monet tykkäävät paistaa banaaniletut keskilämpöisellä pannulla, jotta niistä tulee vaaleita ja muhkeita. Minä, joka olen muutenkin äärimmäisyyksien kannattaja, paistan nämäkin letut kuumalla pannulla pitsireunoja tavoitellen. Tee siis miten tykkäät!

Paista kypsiksi, pannuun mahtunee koosta riippuen n. 3-4 lettua kerrallaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat