Viikonlopun ruokamessujen jäljiltä Korea tuli meille kylään ja hei, ei ollutkaan mikään huono vieras!
Maanantain työ- ja perhe-elämähässäkän lomassa kasatut nopeat bulgogileivät oli aivan loistavia ja tiistain bibimbap oli sekin nopea ja helppo juttu.
Alkuviikon hyyyvin talviseen ilmastoon sopi mainiosti nämä voimakkaat maut. Nythän meillä Hämeessä onkin taas jo lämpöasteita ja vettä. Höh.


Näihin bulgogi-leipiin tarvitset

1 rapea sämpylä/syöjä
150 g kanafileitä/syöjä
0,5 dl bulgogi-marinadia
punasipulirenkaita
kimchiä
rucolaa
sipulirouhetta
2 rkl majoneesia
1 tl gochujang-chilitahnaa

Paista kanat kypsiksi, kaada ne sitten syvälle lautaselle ja lisää bulgogi-marinadi päälle. Anna maustua hetken.
Halkaise sämpylät ja sekoita gochujang ja majoneesi yhteen. Levitä majoneesia sämpylälle ja täytä ne sitten kanalla, kimchillä ja punasipulirenkailla.
Lisää vielä rucolaa ja paahdettua sipulirouhetta.

Sitten vaan ääntä kohti! Jos ulkona sataa ja tuulee niin viltti ja sohva ei ole huono juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat