Terkut uudesta kodista!

Tavarat alkaa olla pääosin paikoillaan, paino sanalla pääosin.
Nyt jo kehtaa kutsua vieraita ja niitähän on kyllä käynytkin. Ensimmäiset viralliset tuparit on ensi viikolla!

 

Tätä ihanan syksyistä salaattia meillä syötiin viime sunnuntaina, neljään annokseen tätä tarvitset

 

400 g maustamatonta kanaa
fetajuustoa maun mukaan
2 persimonia
salaattia
pikkutomaatteja

1-2 avokadoa
dukkahia joko itsetehtynä tai valmiina ostettuna
voita paistamiseen

Laita voi sulamaan pannulle, pilko persimonit lohkoiksi.
Paahda persimoneihin ihana karamellisoitu pinta ja pyörittele ne sitten dukkahissa. Minä ostan dukkahini valmiina, ainakin Mill&Mortarilla on hyvää!
Paista kana samalla pannulla jossa paahdoit persimonit, mausta ne suolalla.

Kokoa salaatti, jätä persimonit ja fetamuru päällimmäisiksi.

 

Pieni huomio muutosta: minä, joka olen AINA mainostanut olevani eettinen shoppailija, omistan näköjään kaksi vaatehuonehyllyllistä korkokenkiä.
Isoäitini on alkanut kutsua minua Imeldaksi. Hmm.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat