Enchiladat voi mainiosti tehdä quornistakin ja siinä on vielä se hyvä puoli, että quorn menee miniosastolta läpi kanana. Hahaa!


Näihin papu- ja quorn-täytteisiin enchiladoihin tarvitset

6 tortillaa
2 annosta keitettyä riisiä
käyttövalmiita papuja
1 pss quorn-kuutioita
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl srirachaa tai muuta chilikastiketta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi

suolaa, cayennepippuria jos tykkäät tulisesta ruoasta
1  tl sokeria
hieman juustoraastetta
ranskankermaa


Keitä riisi. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Paista quornia pannulla 10 minuuttia, niin että se ruskistuu hieman. Lisää pannulle sen jälkeen sipuli ja valkosipuli, älä polta näitä.
Lisää pavut ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja jos tykkäät tulisuudesta, lisää myös cayennepippuria. Tuo sriracha on jo itsessään aika spicya, joten varo lieskoja jos käytät molempia.
Lisää sriracha ja sokeri ja anna hautua 15 minuuttia. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Lisää seokseen riisi ja sekoita. Täytä tortillat ja kääri ne tiukahkoiksi rulliksi. Ripottele juustoraastetta päälle ja paista uunissa n. vartti. Älä polta juustoa.

Nauti nämä ranskankerman kanssa.
Jos haluat tehdä tästä vegaanisen annoksen, jätä juustoraaste ja ranskankerma pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat