Oikaise pohjan kanssa kuten minä tein ja laita nopeat täytteet niin saat iltapalan pöytään ihan supernopeasti. Minulla oli paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia, mutta flatbread on siitä kiitollinen ruoka, että se kyllä huolii täytteekseen mitä tahansa.
Minulla oli pohjana Fazerin Street Food-sarjan wrap-rulla, mutta voit käyttää esimerkiksi rieskapohjaa tässä.

2 nopeaa flatbreadia saat aikaiseksi seuraavilla aineksilla

2 wrap-pohjaa
1 tlk kikherneitä
lehtikaalia maun mukaan, minä käytin 6-7 isoa oksaa/pohja
2 rkl oliiviöljyä
hieman aura- tai fetamurua tai paistettua halloumia

mausta kikherneet esimerkiksi

cayenne-pippurilla
kurkumalla
juustokuminalla
suolalla
pippurilla

 

tai käytä suosikkimausteitasi

Huuhtele ja revi lehtikaalin lehdet, paahda niitä 175 asteessa 5 minuuttia. Valuta ja huuhtele kikherneet, mausta ne kulhossa yhdellä oliiviöljylusikallisella ja haluamillasi mausteilla.
Paahda niitä n. 30 minuuttia.

Ripottele pohjien päälle 1 rkl oliiviöljyä, lisää lehtikaalit ja kikherneet ja murustele hieman auraa tai fetaa päälle.
Paista uunissa 5-10 minuuttia, mutta varo ettei lehtikaali pala.

Anna jäähtyä hetki, leikkaa sopiviksi paloiksi ja syö vaikkapa television edessä. Kaivele sitten seuraavana päivänä kikherneitä sohvatyynyjen joukosta. Mistä tuli mieleen? En osaa yhtään sanoa.

Halaus!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat