Hyvää Halloweenia kaikille! Tänään kai se on oikeasti?

 

Kurpitsat on meilläkin kaiverrettu. Se tuntuu olevan helpompaa vuosi vuodelta, en tiedä onko syynä pienen kaivertajan kasvaminen vai kaiverrustaidon lisääntyminen. Niille kurpitsansisuksille en ole keksinyt vielä tähän mennessä mitään järkevää käyttöä, mutta kaiverruksen jälkeen aloin perehtyä asiaan ja nyt näyttää siltä, että pitää käydä vielä hankkimassa kurpitsoja. Tuli nimittäin vastaan aika ihania reseptejä..

Meillä ei ole toistaiseksi juhlittu halloweeniä muuten kuin kurpitsan merkeissä. Nyt kuitenkin Facebookin monipuolisesta maailmasta vastaan pomppasi juttu, että Suomessakin harrastetaan tätä trick or treating- juttua. Ihanko oikeasti?

Toivottavasti ei hirveän laajasti, eihän meillä siis todellakaan ole mitään karkkia jaettavaksi. (Huom, jaettavaksi. ;)) Lisäksi tuntuu vähän hassulta, meillähän kuitenkin on jo virpomisperinne?

 

Kommentit (1)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016
1/1 | 

Jo niistä siemenistä tulee paahdettuna tosi hyviä. Ja varsinkin kurpitsajuustokakku on mun ihan lemppari. Saatoin viime viikolla leipoa kaksi kertaa sitä. Ei siis ihme, että tää kaamos saa aina jenkkakahvat tursuamaan farkuista.

Meillä on ollut useammat Halloween-juhlat mutta vielä ei oo toistaiseksi menty koskaan karkki vai kepponen -kierrokselle. Lisäksi Suomessa pyhäinpäivä sekoittaa, kun osa juhlii vasta sillon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat