Hölskypotut on aivan mieletön ruoka! Naurettava nimi, nopea kokkaus, erinomainen muunneltavuuskyky ja maistuu varmasti kaikille.
Kokeile vaikka!

Keitä siis perunoita syöjien määrän mukaan. Jos keität uusia, pese ne hyvin. Jos keität vanhoja, kuori ne jo ennen keittämistä.
Paista muutama pekonisiivu kun perunat kiehuvat. Kaada kypsistä perunoista keittovesi pois, murustele pekoni perunakattilaan, lisää vaikkapa tuoretta rucolaa ja hieman mustapippuria.
Laita kattilaan kansi, ravistele huolella ja tadaa, ruoka on valmis!

 

Hölskypotuissa toimii mainiosti myös esimerkiksi lämminsavulohi (miksei kylmäsavukin) tai vaikka silli.

Reipas ote vaan kattilan kahvoista ja anna palaa. Terapeuttistakin vielä. ;)

Ihanaa elokuuta!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat