Olin viikonloppuna serkun ja samalla hyvän ystäväni polttareissa Tampereella. Kaikki oli mainiota, mutta nyt keskityn uuteen henkiseen kotiini, tuohon upeaan Tammeriin. 

En ollut koskaan aiemmin käynyt tässä hotellissa, josta olen kyllä kuullut paljon kehuja. En nytkään yöpynyt, mutta jo aamiaisen nauttiminen upeassa salilla sai aikaan vau-elämyksen. 

Ensinnäkin: ruoka. Tietenkin. Tammerin aamiaisessa oli jokin sellainen faktori, joka erotti sen muiden hotellien aamiaisista. Ehkä se oli tyylikäs palvelu, kaunis kattaus.. en tiedä. Mutta joka tapauksessa jotain siinä oli, joka nosti homman sinne plus yksi-tasolle. Nautimme aamiaisella kuohuviiniä ja meille autoilijoille varta vasten tehtyä seljankukkajuomaa, josta moni totesi sen olevan ihanaa. Ja sitä se todellakin oli!

Leipäpöydässä oli kauniin kattauksen lisäksi tuoretta leipää moneen makuun ja ruokavalioon sopivana. 

Croissant-pöydästä löytyi vaikka mitä, myös suklaisia herkkuja.. 

Juustopöydässä oli ihania juustoherkkuja, ja viereinen pähkinälajitelma sopi mainiosti settiin. Eikä tarvinnut kuin kerran ääneen ihmetellä että missä olisi hunajaa (brie-juusto, saksanpähkinät ja hunaja on Jokaisen kuohuviiniaamiaisen kirsikka kakun päällä!) ja heti sitä luvattiin tuoda pöytään. 

Aamiaista ei tarvinnut kauan nauttia kun jo heti syntyi päätös tulla kesällä uudelleen. Silloin ehdottomasti yöksi. 

 

Menkää käymään jos haluatte kohottaa arkea tai vain nauttia erinomaisesta palvelusta ja tyylikkäästä ympäristöstä. Laadukasta aamiaista unohtamatta. 

Tämä ei muuten ole yhteistyöpostaus, tämä on rakkautta ensisilmäyksellä. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat