Kaaduin jouluna influenssan alle (lääkärikin kysyi että olisko ensi vuonna sitten se rokotus mitään) ja kuusi päivää maattuani aloin olla hieman terveempi ja erityisesti ihan jumalattoman tylsistynyt. Koska mitään ei oikeastaan jaksanut tehdä ja koska olin Narcos-maratonin jälkeen nähnyt joka yö sellaisia unia joissa minua jahdataan ja yritetään ampua, ymmärsin että oli aika laittaa Netflix jo kiinni. Tässä vaiheessa jokainen normaali ihminen ymmärtäisi suunnata voimiaan johonkin jonka osaa, mutta eih.. minä sain päähänpinttymän itsetehdystä viltistä, jonka tekoon pitää ensin virkata ehkä tuhat isoäidin neliötä.

Tajusin kyllä etten osaa yhtään virkata, mutta en antanut tämä ajatuksen häiritä tai varsinkaan pysäyttää minua painellessani Tokmannille virkkuukoukkuostoksille. Uudenvuoden aattona kauppa oli hirveän hiljainenkin, joka oli hieno homma koska en ollut viikkoon meikannut tai kammannut hiuksia. 

Sitten sohvalle ja YouTube-videot pyörimään. Ensin opettelin tekemään ketjusilmukan, sitten pylvässilmukan ja siitä se ensimmäinen neliökin lähti syntymään. (Kuvassa ensimmäisenä.)

Nyt menossa on seitsemäs neliö. Tämä on ensimmäinen joka muistuttaa etäisesti neliötä. Lähipiirini on saanut loppumattomasti hupia nauramalla neliöilleni ja olenkin ystävällisesti luvannut tehdä peittoja kaikille minua pilkkaaville.

Tämä on ehdottomasti tammikuun uusi juttu! Tässä vielä muutama ilmainen vinkki kaikille:

1. Isoäidin neliöihin löytyy hyviä opasvideoita netistä kaikilla maailman kielillä
2. Ketjusilmukan oppii helposti, ne muut ovat hankalampia
3. Ottakaa influenssarokote jottette joudu tällaiseen.

Ps. Kävin tänään 10 minuutin kävelyllä ja se oli mahtavaa! Vaikka sydän hakkasi ja hiki valui kuin maratonin jälkeen, se piristi silti. Viikon päästä loppuu lääkärin määräämä liikuntakielto ja sitten saatan jo jaksaa kävellä 30 minuuttia! Jei. Hmph.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat