
Minulla oli tässä kulhossa mukana myös kanaa, mutta seuraavan teen ilman. Tämä oli ihan loistava juttu ja jää ihan varmasti lisukelistalle meidän ruokapöytään.
Tarvitset
n. puolikkaan pienen valkokaalin
muutaman nuudelikiekon
sipulia
tuoreen punaisen chilin
soijakastiketta
seesamiöljyä
Pilko kaali suikaleiksi ja sipuli hakkeeksi. Keitä nuudelikiekot, voit käyttää tähän mitä tahansa nuudeleita.
Pilko chili pieneksi. Paista sipulia ja kaalia pannulla öljyssä. Kun nuudelit on valmiita, lisää ne pannulle ja paista vielä hetki. Mausta chilihakkeella, seesamiöljyllä (n. ruokalusikallinen riittää) ja soijakastikkeella (n. ruokalusikallinen tätäkin riittää).
Kääntele ainekset sekaisin pannulla, maista vielä. Lisää suolaa jos siltä tuntuu.
Sitten vaan nam. Vaikkapa puikoilla ja sohvannurkassa tai sitten lohen, kanan tai vaikka tofun kanssa oikeana ateriana.
Kaunista syysiltaa!