No mutta hei!

Bloggari on pitänyt kuukauden blogiloman ihan vain siitä syystä, että ei ole ”ehtinyt”, joka siis tarkoittaa sitä työn ja perheen ja kaiken ihanaa hässäkkää. Sanon ihanaa, koska se on oikeasti ihanaa, joskus vain hieman kiireellistä.
Ei ole oikein hirveästi ehtinyt kokatakaan, mutta toisaalta olen kyllä istunut niin ravintola-, mummola- kuin äidinkin ruokapöydässä. Olen myös yrittänyt ajaa vaarin traktoria, mutta se hieman salaa tehty yritys päätyi siihen, että tämä paatunut traktorivaras ei saanut sitä traktoria käyntiin. Tiesittekö, että se vaihde pitää olla jossain tietyssä asennossa? Minä tiedän. Nykyään.


Nämä kanaburritot kuvaavat mainiosti sitä ruokaa, jota meillä on nyt kiireen keskellä syöty. Siis sellaista, joka valmistuu nopeasti ja maistuu kaikille. Näihin herkkuihin tarvitset

 

1 (ohuen) kanafileen/syöjä
 iso wrap-tortilla/syöjä
avokadoa
sweet chili-kastiketta
(majoneesia)

Paista ensin kanat kypsiksi ja mausta ne suolalla. (Voit ilman muuta vaikka marinoida ne haluamallasi tavalla, mutta se pikaversiohan syntyy ihan vain perusmausteilla).
Lämmitä vohvelirauta, siivuta avokado ja kanafileet. Täytä tortillat keskeltä, mausta sweet chilikastikkeella ja/tai majoneesilla ja kääri tortilla paketiksi. (Tässä vaiheessa huomaat miksi kannattaa käyttää niitä isoja wrap-tortilloja.)

Laita paketti vohveliraudan väliin ja paahda sitä muutama minuutti.
Anna jäähtyä hetken ja tarjoile. Maistuu kaikille, usko pois.

 

Eikö ole aivan mielettömät ilmat?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat