Pankojauhot ja porttiteoria, siinä on kuulkaa ihan oikea riski. Ostin muutama viikko sitten pankojauhoja kuhafileiden panerointiin ja sen jälkeen tässä taloudessa on ollut kaikenlaisia pankojauhotestejä. Kyllä se niin on, että niiden jälkeen ei edes halua käyttää siihen hommaan mitään muuta. Pankojauhot tuovat KAIKKEEN rapean ihanan pinnan, nam.
Tässä meidän perjantaiset kanaschnitzelit joita syötiin hernepeston ja ranskalaisten kanssa. Voi mikä ihana perjantai. <3

Schnitzeleihin tarvitset

1 ohut kanafile/syöjä
pankojauhoja
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
2 munaa

öljyä paistamiseen

Hernepestoon tarvitset

pussillinen pakasteherneitä
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
0,5 dl raastettua parmesaania

Tee ensin hernepesto. Sulata herneet. Paras tulos tulee kun ne ovat vielä hieman kohmeisia. Raasta parmesaani, sekoita se herneisiin. Purista puolikkaan sitruunan mehuun herneseokseen, mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta pesto sauvasekoittimella ja laita sen jälkeen jääkaappiin odottelemaan schnitzeleitä.

Nuiji kanafileet yksi kerrallaan ohuiksi. Paras tulos tulee kun käytössä on niitä jo valmiiksi ohuita fileitä. Nuijiminen onnistuu hyvin myös kaulimella jos lihanuijaa ei ole käytössä. Arvaa miksi tiedän, haha? ;) Mausta fileet suolalla.
Riko kananmunat syvälle lautaselle, vispaa seosta. Mittaa vehnäjauhot ja pankojauhoja toiselle lautaselle, sekoita.

Pyörittele kanat ensin kananmunassa ja sen jälkeen pankojauhoissa ja paista kypsiksi öljyssä.

Hei nam!
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat