Olen ollut ihan hirveän laiska viime aikoina. Siis kaikessa. Syytän edelleen sitä influenssaa kun vielä viikollakin väsytti kaiken aikaa, mutta Oikeasti syy on ollut kaikessa laiskottelussa. Toisaalta: olen viettänyt lukuisia ihania lukuhetkiä peiton alla villasukissa, joten mielenterveys on ainakin ollut hoidossa. 

 

Tällä viikolla meillä on vietetty useammat 11-vuotissynttärit. Kuvitelkaa miten paljon esimerkiksi 100-vuotisjuhlia tulee juhlistaa jos ihan jo 11-vuotismerkkipaalu vaatii neljät juhlat? (Ja vaati muuten melkein viikon ja aika paljon hermoja saada sankarin huone siivottua.) 

 

Tänään olen saanut viettää illan ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Se onkin aika ihanaa, vietinhän koko viime yön aika monen neljäsluokkalaisen kanssa. Siis se kikatushan lakkasi yöajaksi ehkä viideksi tunniksi. Huoh. 

 

Laatuaikaan kuului tänään Midsomerin murhat, terapeuttisen sotkuinen salaattiannos ja piiitkä ulkoiluretki. Ihan paras ilma muuten! 

 

Maistakaa persimonia, se on nyt sesonkituote! Jos haluatte lisätä sitä salaattiin, kannattaa paahtaa lohkoja voin ja sokerin sekoituksessa. Rapea makeus sopii mainiosti esimerkiksi rucolan, fetamurun ja paahdettujen pinjansiementen kanssa. Haaveilkaa viinilasista mutta tyytykää veteen jos olette lähdössä vielä autoilemaan kuten minä kohta. 

 

Hyvää viikonloppua! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat