Tämä katkarapuherkku saa ruokavieraasi itkemään liikutuksesta, ja jos eivät itke, älä kutsu heitä enää ikinä syömään.
Sopii mainiosti niin riisin kanssa syötäväksi kuin vaalealla leivällä dipattavaksi ja maistuu kaikille.

 

Tähän herkkuun tarvitset

 

250 g katkarapuja (voit käyttää enemmänkin)

400 g tomaattimurskaa (Mutti sopii tähän hyvin)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
0,5 g sahramia
1 tl sokeria
1 rkl oliiviöljyä
2 tl raastettua inkivääriä
puolikas punainen chili
suolaa, pippuria
kourallinen persiljaa silputtuna

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulia öljyssä hetken, lisää sitten valkosipuli. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Lisää persilja, sahrami, raastettu inkivääri ja silputtu chili ja anna kiehahtaa n. vartin. Lisää sitten katkaravut, suola ja pippuri ja tarjoile heti.

Tomaattimurskan merkki on tässä tietenkin täysin makuasia, mutta minusta ehdottomasti parhaiten toimii Mutti. Mutissa ei ole sellaista metallista kitkerää makua kuin monessa muussa.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat