Näillä helteillä ei huvita YHTÄÄN mikään mikä voisi nostaa kodin lämpötilaa vielä enemmän. Siksipä kaikki hellan edessä seisomiset ovat nyt ihan pois pelistä ja kaikki ruoanlaitto on hyvin nopeaa.
Tämä pastasalaatti on kuitenkin nopeasti tehty, ruokaisa ja hyvä eikä vaadi kuin kymmenen minuuttia keittoaikaa.

 

Kahteen annokseen tarvitset

2 rkl pestoa (minä käytän tähän rucolapestoa, muukin käy)
haluamaasi pastaa kahdelle hengelle (minä käytän tässä niitä fusilleja, koska pesto tarttuu niihin mainiosti)
mansikoita
parsakaalin
rucolaa
tomaatteja, kurkkuja jos haluat
parmesanlastuja

Keitä pasta ja huuhtele se kylmällä vedellä. Sekoita pesto pastan joukkoon ja nosta jääkaappiin viilentymään.
Kun ruokailun aika saapuu, huuhtele ja pilko parsakaali pieniksi nupuiksi. Pilko muut ainekset ja sekoita ne kasaan.
Viimeistele parmesanlastuilla ja jos tuntuu ettei pesto vielä maistu tarpeeksi, voit toki lisätä sitäkin.


Nauti mahdollisimman viileässä paikassa. Tsemppiä helteisiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat