Blogi on ollut ihan superhiljainen viime aikoina. Joka paikkaan ei vaan ehdi, ja sitten kun tulee se hetki kun ehtisi, valitsee aina yöunet. Tai minä valitsen. Se 9 tuntia yössä on niin äärimmäisen tärkeää.
Nukun muuten nyt jo silmälaput silmillä, tämä kevätvalo alkaa nyt jo vaikuttaa vireyteen. Kummallista, vaikkei sitä oikeastaan kauheasti edes näy? Ihanaa silti, tule valo. 

Kokannut kyllä olen, paljonkin. Tuotosten jalostaminen tähän kirjalliseen muotoon on vaan … viivästynyt.. (Viivästyä on hieno termi laiskottelulle, viivästyminen antaa kuitenkin sen kuvan, että jotain on vielä tapahtumassa.)

Aloitetaan tästä ihanasta kurkumariisiannoksesta jota eilen tein. Koftat löytyivät soppa365-reseptiarkistosta, tsekkaa sieltä. Minä keskityn tässä vain tähän riisiin, jota aion ehdottomasti tehdä jatkossakin KAIKEN kanssa.

Tarvitset

 

jasmin-riisiä syöjien määrän mukaan
suolaa
kardemummaa
kurkumaa

Keitä vesi kiehuvaksi. Lisää suola, 1 tl kardemummaa ja 1,5 tl kurkumaa. Lisää riisi ja keitä 12 minuuttia. Sekoita muutaman kerran kypsymisen aikana.

Meillä syötiin tätä mausteisen liharuoan lisukkeena, mutta kurkuman lempeys sopii mainiosti myös kalalle ja kasvisruoalle. Nam!


Tykätäänkö vielä lumesta vai joko kyllästyttää?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat