Meillä näitä syötiin pääsiäisen ihanina vapaa-aamuina kun aurinko paistoi eikä kellään ollut kiire mihinkään. Tai siis minä söin, aamu-uninen lapseni söi näitä sitten pari tuntia minun jälkeeni.
Näihin herkkuihin tarvitset

paahtoleipäviipaleita (1 kpl/syöjä)
pekonia (2 siivua/syöjä)
kananmunia (1/syöjä)

(tabascoa jos haluat hieman särmää)
muffinssipellin
hieman öljyä
 

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paistele pekonia pannulla hetken aikaa. Kauli paahtoleipäviipaleita hieman ohuemmiksi ja painele ne sitten muffinssivuokan kuppeihin.
Laita kuppiin myös pari siivua pekonia ja riko muna varovasti kuppiin. Keltuaisen pitäisi pysyä ehjänä.
Paista uunissa niin kauan, että muna on kypsä. Tai siis haluamassasi kypsyysasteessa, eli meillä siis hieman valuvana.

Mausta suolalla/mustapippurilla/tabascolla/persiljamurulla tai vaikka kaikilla näistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat