Viime vuonna tähän aikaan tein uudenvuodenlupauksen tehdä jotain uutta joka kuukausi ja uskaltaa heittäytyä asioihin. Kaikenlaisiin asioihin. Pelkäämättä, rohkeasti, sydän ja mieli avoinna.

Ja kuinka hauska vuosi tästä tulikaan! Se on vienyt minut sh'bamiin, Tinderiin, ilmapistooliammunaan.. Se on saanut minut kokkailemaan uusia juttuja, osallistumaan ruokakisaan, katsomaan Hobitti-elokuvia.. Se on vienyt minut Prahaan, miten ihanaa siellä olikaan!

Se on saattanut minut yhtäkkiseen tilanteeseen Motonetin pihalla ja sen jälkeen heittäytymään monenlaiseen sen tilanteen toisen osapuolen kanssa.

Heinäkuun uusi juttu oli ihana kesäyöajelu pienen silmäteräni kanssa. Kuvitelkaa valvomisesta, kesäyöstä ja ihanasta auringonlaskusta huumaantunut lapsi joka vääntää autostereoita kovemmalle ja laulaa mukana, likaiset pienet varpaat auton ikkunalle nostettuna ja Mäkkärin drive-inistä haetut ranskalaiset sylissä! Miten onnelliseksi oloni tunsinkaan, myös silloin.

Kiitos teille rakkaat mukana olleet! Kiitos siskolle ja veljen vaimolle jonka kanssa vietettiin hauskoja aikoja WhatsAppissa Tinderille hihitellen. Kiitos perhe, olette niin tärkeitä! Kiitos ihana tyttöporukkamme, huhtikuista reissua nauretaan vedet silmissä vieläkin. Kiitos kaikille ihanista nauruista ja mukana olosta.

Kiitos miehelle joka auttoi minua Motonetissä keväällä. Hän asentaa parhaillaan uutta induktiotasoaan ja huuteli juuri haluaisinko maistaa keitettyä vettä. On kuulemma ensimmäinen asia joka tuolla liedellä on kokattu.

Kiitos pieni tyttäreni, rakas silmäteräni, oma sisupussini.

Erityisterveiset vielä kummitytölleni, jonka syntymää odotan jo kovasti. Kummitäti on valmis opettamaan heittäytymistä, rohkeutta ja elämään luottamista, onhan nyt viimein opetellut näitä asioita hieman itsekin.

 

Onnellista vuotta 2017 kaikille! Ensi vuodeksi ehdottomasti samat lupaukset!

 

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/2 | 

Ahaa. Onko Hän sama henkilö, joka mystisesti kadonneita eineslihapullia jääkaapistaan etsi? Ja löytyi siis alkujaan Motonetin pihamaalta? Ei lihapullat - vaan mies!? Elämä voi yllättää hauskalla tavalla.

Oletan myös keitetyn veden maistuneen aivan loistavalta. Ei se raaka-aine ole tärkeä vaan se, miten ja kenelle keitelty <3

Hyvää alkanutta vuotta Hämeeseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat