Aloita jouluasetelma-askartelu hakemalla havuja metsästä. Viritä ne kauniisti pataan, koristele pikkukuusella ja itsetehdyillä kuusenkoristeilla. Ihaile asetelmaa ja lähetä siitä kuva kaikille. Instagrammaa asetelma, muista idylliset hashtagit, mm. #itsetehty #jouluaskartelu #perheaskartelee #joulumieli.

Mene seuraavana päivänä ihastelemaan asetelmaa. Huomaa, että koristeet ovat pudonneet, kuusi kellallaan ja naapurin kissa on sontinut keskelle asetelmaa. Yritä säilyttää joulumieli. Siivoa jäljet, asettele koristeet, sytytä ulkokynttilät ja juo mukillinen glögiä joulumielen palauttamisen merkeissä.

Mene taas seuraavana päivänä katsomaan asetelmaa. Huomaa, että koristeet ovat taas pudonneet ja kuusi kellallaan. Naapurin kissa on ilmeisesti taas pyörinyt keskellä idylliä.

Toista tämä koko joulukuun.

Kevät saapuu. Saa idyllinen ajatus pääsiäisasetelmasta. Havujen keskelle sopii narsissit älyttömän hyvin. Mittaile asetelman paikkaa tien vieressä. Vertaile narsissien kokoa ja hintoja.

Vietä äärettömän myrskyinen kevätilta takan edessä pääsiäisasetelmia googlettaen.

Mene seuraavana aamuna katsomaan havuja. Huomaa, että myrskytuuli on lennättänyt ne ympäri pihaa ja kaatanut asetelmapohjan.

Vanno, ettet enää ikinä koristele mitään.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat