Suurin osa viime aikojen postauksista on olleet jotenkin ruokaan liittyviä. Nyt aionkin sitten muistuttaa olevani korkeakulttuuria harrastava sivistynyt henkilö. By accident.

Pääsin viime viikolla seuraamaan Hämeenlinnan teatterin Finnhits-näytelmän harjoituksia, koska joku fiksu oli keksinyt sen meidän virkistyspäivän ohjelmaksi. Ja olipa hauskaa! Aloin siellä miettiä sopisiko Finnhits myös lapsen katsottavaksi, ja sen vuoksi olinkin yli-innostunut nähdessäni lehdessä mainoksen torstai-illan vapaista harjoituksista. Menimme minin kanssa katsomaan harjoituksia ja teatterikipinä iski häneenkin.

Nyt meillä onkin sitten liput ostettu ja pääsemme tuossa myöhemmin syksyllä seuraamaan Finnhitsin valmista näytelmää! Kaikkea kivaa tiedossa siis. :)

Muistan ikuisesti kuinka RAKASTIN Kreivitär Marizaa, jota äitini vei minut katsomaan kun olin ehkä 9 tai 10.. tunsin suurta ihastusta pääparia kohtaan, muistan heidät vieläkin. Ja se puvustus! Ja musiikki! Voih!

Lapsia pitäisi viedä teattereihin useammin, väitän. Se elämys siellä on niin erilaista kuin elokuvissa. Ja jos tyttäreni nauttii Finnhitseistä edes puolet siitä kuin minä siitä Kreivitär Marizasta aikoinaan niin lippurahat eivät todellakaan ole menneet hukkaan.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat