En ymmärrä tätä. Olen tässä muutaman päivän sisällä askarrellut kaikkea ja Puuhastellut joulua. Viimeksi olin näin sekopäinen tyttäreni syntymän jälkeen, silloin kudoin hänelle viltin. Se on muuten edelleen olemassa eikä Kukaan usko että olen saanut sellaisen aikaiseksi. 

Joka tapauksessa, jouluhurmos on siis laskeutunut. Joululauluja hyräillen puuhastelin viikonloppuna jäälyhtyjä, pieniä tonttuhattukoristeita ja sensellaista. Tonttuhattukoristeen ohjeen löydät esim tästä http://askartelijanidealaari.blogspot.fi/2015/11/lankapipo.html?m=1

Vaelsin pitkin metsää oksasaksien kanssa tuntien itseni strömsöläiseksi käsityöihmiseksi ja reissun jälkeen kokosin havuista pienen pihakuusen ja koristelin sen itsetekemilläni koristeilla. 

Nyt tätä lukiessani en oikein edes itse usko tehneeni kaiken tämän. 

Kaikesta tästä innostuneena toivotan teille kaikille oikein hyvää joulun odotusta. Puuhailkaa jos haluatte, siivotkaa jos se tuo joulun. Jos ei huvita siivota niin älkää tehkö niin. Joulu on laitettu kalenteriin joka takaa sen tulemisen joka vuosi. Siinä ei paljon siivoukset tai siivoamattajättämiset hommaa muuta. 

 

Sitäpaitsi kynttilänvalo kuuluu jouluun eikä kukaan näe sotkua jos on hämärää. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat