Koska olet viimeksi syönyt lämpimiä voileipiä? Aivan. 80-luvulla. Tiedän.
Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä ne on vieläkin oikein mainio iltapalaherkku. Sitä säilykepersikanpuolikasta ei tosin tarvitse enää laittaa päälle.. ;)

Minä käytän näihin tosi pikaisiin lämppäreihini sitä Pågenin Oivallus-leipää, mutta kuten silloin kultaisella 80-luvullakin, näihin voi edelleen käyttää mitä tahansa leipää.

Näihin minun pikaversioihini tarvitset

2 leipäpalaa/syöjä
1 tl tomaattipyrettä/leipä
palvikinkkumurua
juustoraastetta
kuivattua basilikaa/oreganoa

Sitten vain uuni lämpiämään pariinsataan asteeseen, täytteet leiville ja leivät uuniin. Hetken päästä koko perhe voi kokoontua kyselemään miksei näitä syödä useammin. Siinä sen sitten näkee, että lämppärit, pinkki huulipuna ja Bogart Co kestävät aikaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat