No nyt on harmaata! Jopa minä, joka en siis mitenkään kärsi tästä vuodenajasta alan olla hieman huvittunut ja ihmeissäni tästä harmaudesta.
Edelleen kuitenkin liputan tälle ajalle. Kukaan ei kutsu mihinkään, ei ole minkäänlaista sosiaalisuuspakkoa ja kaikesta voi kieltäytyä koska on jotenkin kovin hyväksyttävää lojua illat ja viikonloput kotona harmautta paossa.
Unen tarve lisääntyy ja kaltaiseni talviunifanaatikko nukkuu 9 tunnin yöunia. Hehee. Odottakaas vaan sitä kevättä (ja sitähän te toki odotatte) kun tulee kirkas valo eikä ole minkäänlaisia tekosyitä vältellä ikkunoidenpesua ja aikaisia aamuja..
Tässä syksyssä on sekin hyvä puoli, että kaikenlaista kulttuuritarjontaa on vaikka kuinka paljon! Eli siis jos jaksaa johonkin lähteä, niin vaihtoehtoja kyllä löytyy.


Tämä marraskuun kiivas puolustus saattaa liittyä myös ihanaan arkivapaaseen jonka maanantaina vietin. Silloin pöydässä oli tämä lohisalaatti, johon tarvitset (kahdelle hlölle)

n. 150-200 g lohta/syöjä
hieman suolaa
1 persimon
hieman voita
dukkah-mausteseosta
fetamurua
valmista salaattisekoitusta

Suolaa ja paista lohi haluttuun kypsyysasteeseen. Kuori ja pilko persimon lohkoiksi. Paista se sitten  pienessä voimäärässä kunnes lohkot ovat hieman ruskistuneet. Ripottele dukkahia lautaselle ja pyörittele persimon-lohkot siinä.
Levitä lautaselle valmista salaattiseosta (tai muuta salaattia, minä laiskottelin ja oikaisin) ja laita lohi salaattipedille. Ripottele fetamurua päälle ja lisää persimon-lohkot.

Dukkahia voit tehdä itsekin, mutta ainakin Mill&Mortarilla on valmista dukkahia ja se on tosi hyvää.

Nyt hophop takaisin sinne viltin alle! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat