Olen kärsinyt pienestä juoksulenkkilamaannuksesta (=ei huvita) jo hetken. Piti siis keksiä jotain uutta piristystä, ja olenkin tässä parin viikon sisällä kokeillut kaikenlaisia jumppajuttuja. Ehdoton, siis EHDOTON suosikki on ollut tehotramppa, jota pidin ihan päättömänä ideana ("Siis trampoliinilla? Minä? Mut mähän olen Aikuinen?"), mutta joka sitten paljastuikin sellaiseksi käsittämättömän hikiseksi treeniksi, jonka jälkeen mieli ja keho olivat saaneet oikein kunnon kyytiä.

Jokaisella oli oma trampoliini (kuten kuvassa, joka on Googlesta kaivettu) ja siinä sitten mentiin. Siis juostiin, hypittiin, loikittiin, vaikka mitä. Lopun kruunasi vielä lihaskunto-osuus, jossa tehtiin jotain ehkä viisituhatta järkyttävän kivuliasta liikettä (tai siis jotenkin tältä se tuntui seuraavana päivänä), eli kaikki kunnon treenin osa-alueet tuli katettua.

Ihan ehdoton plussa siis, kokeilkaa jos lähistöllä on. Tai tulkaa tänne meille Hämeenlinnaan kokeilemaan!

Minulla oli mukana 11-vuotias, ja sehän toi asiaan pahimman haasteen. Hän kun naureskeli vieressä loikkimiselleni ja teki itse ehkä puolet korkeampia hyppyjä niin pitihän sitä yrittää ihan tosissaan.

Mutta joka tapauksessa: koska muistat treenanneesi niin, että hymyilet ja naurat koko treenin ajan? Eli siis suosittelen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat