Maapähkinävoin ja joidenkin muidenkin spessuelintarvikkeiden ostaminen on siinä mielessä tosi ärsyttävää, että yhtäkkiä kotona on iso purkki jotain omituista ja sitä tarvitaan ehkä ruokalusikallinen johonkin ruokaan. Sen vuoksi tässä tuleekin nyt peräkkäin monta maapähkinävoireseptiä, ihan vain jos teillä siellä on samanlaisia maapähkinävoi-ihmetyksiä.

Maapähkinävoissa on tosi paljon kaloreita, eli siis jos tuntuu siltä että kurveja pitäisi kasvattaa niin lusikalla sitten vaan.
Itsehän luin jostain luotettavasta lähteestä, että tämä olisi tosi terveellistä kamaa, joten siinäkin mielessä antaa palaa vaan.

Jos siis kokeilit jo tiistaina postattua paistettua riisiä ja maapähkinävoita jäi, voit kokeilla syödä sitä myös paahtoleivän päällä.

Paahda pari paahtoleipää. Olisi hyvä jos ne olisi sitä ihan rehellistä vaaleaa höttöleipää, mutta tämä maistuu myös täysjyväversioidenkin päällä.

Paahda leivät riittävän paahtuneiksi ja anna jäähtyä, maapähkinävoin levittäminen onnistuu sillä tavalla parhaiten.

Voitele leivät ja pilko päälle tuoreita mansikoita. Jotkut luottavat myös banaaniviipaleisiin.

Syö ja tunne hieman huonoa omaatuntoa herkuttelusta. Huomaa sitten, että eihän tässä sentään Nutella-leipää vedellä ja ilostu.

Herkullista iltaa! :)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat