Ilmeisesti pidin liian suurta ääntä lumi-intoilullani, tai sitten olin jotenkin liian onnellinen kaikesta lumi-ihanuudesta ja kehuin sitä ärsyttävyyteen asti kaikille, koska karma kosti ja loska tuli. Ihan parissa päivässä. Herranen aika.
Nyt onkin sitten taas mustaa ja märkää ja harmaata.

Koska ulkona on mustaa, ruokien pitää olla värikkäitä. Ja koska pimeys väsyttää ja masentaa, ei ruokaa oikein jaksa liiemmin laittaa. Eli siis meillä syödään kaikkea sellaista "sekoitetaan ainekset yhteen"-tyyppistä apetta tällä hetkellä.

Tässä kaksi hyvää vinkkiä asian toteuttamiseksi:

-osta kaupasta kaikkea mistä pidät
-sekoita ne erilaisin yhdistelmin yhteen

Oma suosikkini on lehtikaali, tuo ihan superterveellinen juttu josta tulee mahdottoman hyvä sipsinkorvike. Sen kun vain uittaa sen öljyssä ja paistaa reilusti suolattuna. Sitten voikin kehuskella kaikille kuinka terveellisesti syö. Esimerkkiannos tässä, eikö näytäkin terveelliseltä? Kasa edellämainitusti valmistettua lehtikaalia, raejuustoa ja cashew-pähkinöitä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toinen suosikkini on pasta, ja sitähän tässä pimeydessä himoitseekin joka päivä. Ei kuitenkaan ole helpompaa etäpäiväruokaa, senkun keittää ja sotkee muiden ainesten yhteen. Tänään illalla lauantaiaterian virkaa toimitti pasta, johon oli sekoitettu pestoa, lohta, avokadoa, fetaa ja basilikaa. Se syötiin television edessä Midsomerin murhia katsellen, joskin Instagramissa annettiin ymmärtää, että syöminen tapahtui idyllisemmin.

Voi ihana marraskuu, tuo ihana tekosyyni kaikelle laiskottelulle ja rötväilylle.

 

Kommentit (1)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016
1/1 | 

Noi sipsit! Mä tosin onnistun lähes aina kärtsäämään ainakin osan. Ja samoilla mennään täällä ton pastan ja lötväilyn suhteen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat