No, perunarieskojen vuoksi tietenkin. En ole hirveän ihastunut perunamuussiin sinänsä, mutta sen jämistä tehdyt perunarieskat nostavat myös muussin arvoa taivaisiin!

Eli siis: ota kylmä jämäperunamuussi (pari kolme desiä, ei haittaa jos on enemmänkin), sekoita siihen yksi muna, riittävästi suolaa ja sen jälkeen kaikenlaisia jauhoja joita kotoa sattuu löytymään. Omiin eilisiin versioihin tuli kaurahiutaleita, vehnäjauhoja ja leseitä.

Sekoita taikinaksi (tämä on oikeasti ihan helppoa koska muussi sitoo kaiken itseensä), lätkyttele pellille ihan ohuiksi kakkaroiksi ja paista 225 asteessa vartti tai parikymmentä minuuttia, riippuen koska rieskat näyttävät valmiina.

Anna vetäytyä ja jäähtyä ihan hetken ja syö sitten ihan sellaisen reippaan voinokareen kanssa. Ota sen jälkeen toinenkin, ihan vaan koska et voi olla ottamatta.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat