Facebookissa pyöri viikonloppuna hauska kuva, jonka tekstissä julistettiin että "Joukkoon mahtuu aina yksi jota paleltaa aina."
Minua ei suinkaan palella AINA, ja jopa inhoan hellepäiviä: Mutta:

Minä asun kerrostalossa. Ihanan lämpöisessä asunnossa, joka saattaa joskus olla jopa liiankin lämmin. Olen siis tottunut sellaiseen ettei kotoa tarvitse kääriytyä toppia ja pyjamanhousuja suurempaan varustukseen vielä näin syksylläkään.
Mies jonka kanssa seurustelen asuu isossa omakotitalossa jossa on kesällä ihanan viileä. Ja näin lokakuussa siellä on..noh, vieläkin viileää. Minun mielestäni.

Minusta on kehittynyt aika hyvä takansytyttäjä, mutta mitäs jos toista paleltaa ja toinen hikoilee? Kun ei kuulemma ole tottunut niin kuumaan. (Ihan Liian Kuuma= 23 astetta.) Itse vetelen ympäriinsä viltti ympärillä ja kahdet villasukat jalassa ja nenä valuu kylmästä. Vitsini arktisista olosuhteista saavat aikaan vain väkinäistä naurua ja yöllisen vessareissun jälkeen juoksen takaisin peiton alle kuin pieni jänis.

Yksi ilta poltin takassa kaksi pesällistä puita ja lämmitin saunan ja nautiskelin elämästäni takkatulen ääressä kerrankin ilman villasukkia. Ja mitä tekee mies kotiin tullessaan? Avaa ikkunoita Koska On Niin Kuuma.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat