Jos ruisleipä ja gouda kyllästyttää, kokeile ihmeessä tätä mustikka-tuorejuustotoastia! Ihan parasta iltapalaleipää, ihan parasta vapaa-aamun leipää.. Ja varmaan myös lounas- ja välipalaleipää ja... No, kokeile ihan mihin aikaan päivästä vaan.


Kahteen annokseen tarvitset

neljä ohuehkoa siivua hyvää maalaisleipää
basilikatuorejuustoa
kourallinen basilikanlehtiä
hyvää oliiviöljyä
hieman suolaa
voita paistamiseen
pensasmustikoita, voit ilman muuta käyttää metsämustikoitakin

Silppua basilikanlehdet kulhoon, kaada hieman oliiviöljyä päälle, ripottele hieman suolaa mukaan ja vetele sileäksi sauvasekoittimella.
Paista sitten leipäpalat pannulla voissa. Voitele sitten paistamaton puoli tuorejuustolla, murskaa hieman mustikoita juuston päälle ja lusikoi basilikaöljyä sekaan.
Nosta toinen leipä päälle ja tadaa, iltapala on valmis.


Nautiskele ilta-auringossa jos sellaista on vielä tarjolla. Ihan kohta alkavat hämyiset syysillat ja viltin alla vietettyjen Netflix-maratonien kulta-aika. Siihen asti istutaan kuitenkin vielä pihalla, nautitaan viileästä iltatuulesta ja hyvässä seurassa nautitusta iltapalasta. Halaus! :)

Kommentit (2)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat