Huiiii miten kiva viikonloppu on ollut! Täytän elokuussa 40 ja nyt sitä juhlittiin sitten jo toista kertaa. Kuten ystäväni totesi "Ihminen täyttää  40 vain kerran elämässään ja juhlii sitä neljä kertaa vain kerran elämässään." Ja kuulkaa juuri näinhän se on. 
Yöllä kävelin kotiin kyljet kipeänä kaikesta nauramisesta, ääni käheänä kaikesta lörpöttelystä ja kuohuviinikassi kädessä keikkuen. Voi kesäyöt! 

Aamullakin vielä hymyilytti ja mielessä pyöri heti tämä viimekesäinen mustikkasalaattini ja sitähän oli sitten heti tehtävä. 

Kahteen annokseen tätä herkkua tarvitset

jääsalaattia
rucolaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
kevätsipulia
1 pallo mozzarellaa
kourallinen tuoreita mustikoita
2 siivua vaaleaa maalaisleipää
hieman voita paistamiseen

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa balsamicoa
puolikas tl suolaa


Leikkaa ensin leipäviipaleet krutongeiksi ja paista niihin pannulla voissa rapea pinta .
Pilko tomaatit ja kevätsipulin varsi. Revi salaatti vadille, lisää rucola ja tomaatit. 
Revi mozzarellapallo salaattipedille, lisää mustikat ja kevätsipulin varret. Sekoita kastikeaineet yhteen ja lusikoi sitten kastike salaatin päälle. 

Tämä salaatti löytyy juuri tällaisenaan HS Ruokatorstain kirjasta. 
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat