Kuten jo mainitsinkin, olen paininut sellaisen ihan oikean influenssatartunnan kanssa. Haluaisin jo tässä vaiheessa kiittää Netflixin keksijää!

Seuraavassa hieman suosituksia jos haluatte ihan vapaaehtoisesti katsella jotain tai jos jostain syystä joudutte nököttämään television edessä tekemättä mitään. Jutut satunnaisessa järjestyksessä, voitte valita suosikkinne:

1. How to be single. Leffa vuodelta 2016, pääosissa villi Rebel Wilson ja jotenkin seesteinen Dakota Johnson. Tyttöjen leffa, ehdotonta hauskuutta paitsi sinulle joka haluat elokuvalta jotain muutakin kuin hihittelyä.

2. Safe Haven. Ehdotonta Nicholas Sparks-laatua, joskin tämä oli hieman dramaattisempi. Et muista katsoneesi tätä jos vuoden päästä kysyn, mutta heti leffan jälkeen on hyvä olo onnellisesta lopusta. (Tämä ei ole juonipaljastus koska kerroin jo tämän olevan Sparksia.)
 

3. Herkullinen elämä. Helen Mirren, Ranskan maaseutu, intialainen ruoka ja paljon ruoanlaittoa ja ihanan mausteisia reseptejä. What's not to like? Ihana, katso tämä!

4. Modernin perheen 7. kausi ilmestyi Netflixiin heti vuoden vaihduttua, tsekkaa jos et ole jo nähnyt. Ja vaikka olisitkin, Moderni perhe toimii Frendien lailla kaikissa tilanteissa.

5. Uusi Sherlock. Voi miten taidokas, ihana, viihdyttävä, koukuttava. Rikoksia, erinomaista juonenkehittelyä, ihana Benedict ja reilunpituiset jaksot. Uuden jaksot tulevat Netflixiin ilmeisesti ihan näinä päivinä, tällaista huhua kuulin?

6. Narcos. Tosi hyvä ja mielenkiintoinen, mutta hirveän väkivaltainen ja siksi aiheuttaa toisille (minulle) painajaisia. Nautiskele pienissä annoksissa.

7. Gilmoren tytöt. Neljä uutta jaksoa ilmestyi Netflixiin marraskuussa ja katselin ne vasta nyt. Monesti ehdin jo ajatella että vooooih miksi tätä on näin pitkitetty, mutta sitten tuli viimeisen jakson loppukohtaus ja whaaat. Tulisipa näitä jo lisää.

Kommentit (3)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/3 | 

Tautisena ei saa hosua! Pitkää pinnaa, lämpimiä peittoja ja rauhallista oloa toipumisajaksi!

JOS olisin netflixin käyttäjä, jäisin varmaan koukkuun noihin kaikkiin mainitsemiisi. Onneksi en ole. Odotan kärsivällisesti, että tulevat töllön tarjontaan. Siihen vanhanaikaiseen. Ja katson aina jakson kerrallaan (tai siis jos en ole tallentanut useampaa) :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat