Täällä muutetaan! Jestas mitä hommaa!

Blogi tulee siis olemaan tällä viikolla tosi hiljainen ja ensi viikolla palataan sitten uudesta keittiöstä ja hartiat kantamisesta kaksinkertaisena!

 

Tätä nopeaa ja ihanaa tofuwokkia tein eilen pitkän kanahäkinraivauspäivän (kyllä, se on sana) jälkeen. Tofusta tulee hyvää ja rapeaa valutettuna, joten vähän suunnittelua tämä vaatii. Mutta niinhän se on elämässäkin. Ja muuttamisesta!

2-3 annosta tätä tehdessäsi tarvitset

1 kuutio maustamatonta tofua
puolikas parsakaali (voit laittaa kokonaisenkin)
1 kuppi valmiita sobanuudeleita
suolaa
seesamiöljyä
rypsiöljyä

Kuutioi tofu. Valuta palat painon alla muutaman tunnin ajan. Voit skipata tämän vaiheen, mutta sitten vastassa ei ole rapeaa ja ihanaa tofua.
Esikeitä parsakaalin nuppuja muutaman minuutin. Keitä 2 dl vettä ja kaada se nuudelikuppiin.
Lämmitä rypsiöljy pannulla kuumaksi, heitä sekaan tofukuutiot.
Suolaa niitä hieman. Lisää hetken päästä seesamiöljyä, wokkaa tofukuutiot rapeiksi ja ruskistuneiksi.
Valuta parsakaalista vesi pois ja lisää ne pannulle. Lisää viedä nuudelit, kaada sekaan nuudelikupin mukana tuleva maustepussi ja sekoita hyvin.


Kippaa ruoka kulhoon, nappaa syömäpuikot jostain (haarukathan oletkin jo pakannut) ja istu keskelle laatikkokaaosta syömään.

Toista useampaan kertaan lause ”Miten HELVETISSÄ tätä tavaraa voi olla näin paljon?”

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat