Jos olet tämän viikon töihin paluu-survivor, tässä sinulle äärimmäisen helppo ja nopea pizzaresepti perjantaiksi.
(Voih tätä arkea jossa herkutella sopii viikonloppuisin eikä JOKA PÄIVÄ.) Jos suhtaudut kuitenkin kesäkauteen kuin lomaan ja haluat herkutella myös arkena (kuten minä, mutta farkut kiristää) tai jos olet vielä lomalla, voit toki testata tätä muinakin päivinä.

Tarvitset

naanleipää
tomaattipyrettä
päärynän
sinihomejuustoa
chorizoa
mozzarellaa
muutaman basilikanlehden

Laita uuni lämpeämään, 225 olisi hyvä lämpötila. Mitään pahaa ei kuitenkaan tapahdu, jos et malta odottaa ja laitat tämän pizzan uuniin jo hieman aiemmin.
Viipaloi chorizo ja paista se pannulla kypsäksi. Kuori ja viipaloi päärynä.
Laita naan-leipä pellille (toki myös leivinpaperia) ja voitele se kevyesti tomaattipyreellä. Revi mozzarellapallo suikaleiksi ja laita se seuraavaksi naanille. Täytä pizzasi päärynällä, murustetulla sinihomejuustolla ja chorizo-viipaleilla.
Työnnä koko komeus uuniin ja pidä sitä siellä niin kauan kuin mozzarella on herkullisesti sulanut ja auramurukin on jo antanut periksi.

Ripottele valmiin ja paistetun naanin päälle tuoreita basilikalehtiä ja jaa pizza kanssasyöjien kesken. Voit toki syödä tämän kokonaan itsekin, mutta älä sitten syytä minua ähkystä.

Nautiskele ulkona tai parvekkeella nautiskellen samalla myös kesäillasta ja auringosta. Tai jos olet Suomessa, hae toiset villasukat.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat