Olen ehkä joskus ennenkin tästä kirjoitellut, mutta ei haittaa. Klassikot ei vanhene!

 

Tarvitset

 

nacholastuja
jauhelihaa
(tacomaustepussin jauhelihaan tai sitten mausteita joilla teet siitä texmexiä)
valkosipulia
juustoraastetta (mozzarella toimii)
salsakastiketta maun mukaan, meillä toimii medium

sipulia
pikkutomaatteja

rucolaa/salaattia/jotain vihreää

Paista ensin jauheliha ja lisää sinne valkosipuli.
Kasaa nachot pellille tai uunivuoan pohjalle.  Kaada kypsä jauheliha nachojen päälle, levitä salsa jauhelihan päälle tasaisesti ja ripottele juustoraastetta salsan päälle.
Paista 225 asteessa niin kauan että juusto sulaa eikä haittaa vaikka vähän ruskistuukin.

Anna levätä viitisen minuuttia paiston jälkeen ja levitä sitten sipulirenkaat tai –hakkelus, tomaatit puolitettuina ja salaatti plus mahdolliset yrtit.

Syö reunimmaiset osat käsin, yritä kauhoa nacholastujen päälle mahdollisimman paljon täytteitä. Loppuun tarvitset haarukat ja jos haluat syödä kuten sivistyneet ihmiset, myös lautaset.

Tätä pitää sitten syödä mieluiten suuressa ja äänekkäässä seurueessa, tai ainakin äänekkäässä. Itse söin tätä viimeksi siskon ja lapsosen kanssa ja ainakin tuo ehto äänekkyydestä täyttyi!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat