Ja sopiihan tämä toki aikuisillekin. Hoidin tuossa taannoin pientä kummipoikaani, tuota sydämeni täysin vienyttä hurmuria, ja koska kummitädin kanssahan ei tarvitse pelata millään tylsillä arkisäännöillä, me päätimme syödä jäätelöä.

Tätä jäätelöä voi syödä ja pystyy syömään aaaika monta kertaa vuorokauden aikana.

 

Oikeasti tämä siis on vegaanien lanseeraama herkku, joten voit mainiosti tarjoilla tätä pikkuihmisten lisäksi myös aikuisille. Tätä kutsutaan myös nice creamiksi.

Tarvitset tähän

 

1 banaani/syöjä
0,5- 1dl pakastemarjoja/syöjä

ja jos haluat, voit toki vatkata mukaan joko vanilja- tai kaurakermavaahdon.

Pilko banaani ohuiksi viipaleiksi. Laita se muovipussiin tai kulhoon pakastimeen muutamaksi tunniksi.
Kun banaani on jähmettynyt, heitä viipaleet joko monitoimikoneen kulhoon tai ihan vain sellaiseen kulhoon johon sauvasekoitin mahtuu.
Lisää marjat ja vetele sileäksi. Tähän menee hetki, mutta kärsivällisyys palkitaan kyllä. Banaani ja marjat muodostavat ihanan vaahtomaisen soseen, nam!

Jos haluat tehdä luksusversion, vatkaa vaniljavaahto tai vaikkapa se Kaslinkin Aito-kauravaahto ja sekoita se varovasti soseen sekaan. Tässä tapauksessa jäädytä vielä hetki pakastimessa.


Sopii ja maistuu kaikille, nam!

Itsehän olen muuten banaanin inhoaja, ihan melkein siinä kärkijoukossa. Tässä herkussa se banaani ei kuitenkaan maistu niin …öööh.. banaaniselta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat