Kukkakaali on sellainen herkku, joka kelpaa raakana naposteltavana ja tällä tavalla paahdettuna se on ihan uskomattoman hyvää myös. Enpä olisi lapsena uskonut hehkuttavani kukkakaalia näin, heh.

Paahdettua kukkakaalia voi käyttää lisukkeena, salaatissa tai napostella ihan vain huvikseen. Meillä syötiin tätä viimeksi bataattilastujen ja lohen kanssa.

Tarvitset

 

kukkakaalin
öljyä
suolaa
pippuria
0,5 dl parmesaania raasteena

Revi kukkakaali pienemmäksi. Laita ne kulhoon, lisää 2 rkl öljyä, hieman suolaa ja pippuria ja puoli desiä parmesaania raasteena. Sekoita hyvin ja levitä kukkakaali pellille leivinpaperin päälle.
Paahda uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia. Tarkoitus olisi saada kukkis hieman ruskistumaan muttei polttaa.

Anna kukkakaalin huilia hetken paahtamisen jälkeen ja sitten vaan ääntä kohti!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat